Clubwijn.nl sponsort TC de Gieteling

Clubwijn.nl sponsort TC de Gieteling.

Clubwijn.nl is een vereniging, die al 15 jaar bestaat en via hun website veel verenigingen heeft ondersteunt door 5% van elke bestelling van een Gieteling-lid naar de vereniging over te maken. Gietelingleden kunnen kiezen uit alle wijnen op de site.

Zorg dat je bij de eerste bestelling aangeeft, dat je lid van TC de Gieteling bent. Dan wordt 5% van de bestelling automatisch overgemaakt naar onze vereniging. Neem gewoon een kijkje op deze site. Of laat je anders adviseren door ons eigen lid Klaas Prins van Wijnhuis Prinschenhof.

Dat zal wel duurder zijn, denken jullie meteen, maar dat is niet zo. Kwaliteit hoeft in dit geval niets meer te kosten. Lekkere wijnen (wit, rood of rosé) uit Europa, Australië, Noord- of Zuid-Amerika, alles is voorradig. Gezamenlijk inkopen en een goede logistiek geeft deze voordelen. En alles wordt gewoon thuis afgeleverd. Boven de 50 euro zijn er zelfs geen transportkosten. En haal je de bestelling boven 50 euro op, dan kun je rekenen op korting.

“Bij clubwijn vind je kwaliteitswijnen tegen scherpe prijzen, wordt de bestelling  thuisbezorgd en sponsor je jouw vereniging ook nog; een prachtige combinatie, die we ook van harte aanbevelen aan onze leden.”

Voor meer vragen over deze actie kun je terecht bij Erik IJzerman (06-29624766) of Jolanda Bakker (06-52446288)