T.C. de Gieteling

Algemene info

T.C. de Gieteling is opgericht op 1 april 1931. Wij hebben de beschikking over een tennispark met 5 kunstgrasbanen en een tennismuur, die omgebouwd kan worden tot 1 easybaan voor de jeugd. Het park is op 28 maart 2003 geopend.

Locatie:   Sportpark "Nieuw Rooswijk",   Rooswijkerlaan 2a,
1951 HH Velsen-Noord, 0251-212441 ([email protected]

De banen zijn het gehele jaar bespeelbaar en zijn allen van verlichting voorzien. Vanuit het clubhuis "Baan 7"en vanaf ons zonneterras kunt u alle banen overzien. Wij hebben op dit moment circa 170 leden (160 senior- en 10 jeugdleden).

Kennismaken met TC de Gieteling

Bij TC de Gieteling is iedereen welkom en kan er op vele niveau's worden gespeeld. Wil je kennismaken met deze vereniging vul dan bijgevoegd formulier in en kom twee maanden gratis kennismaken zonder enige verplichting.
Of kom langs op één van onze racketochtenden (maandag/donderdag) of racketavond (vrijdag) .

Tennislessen (geen onderdeel van de contributie) worden verzorgd aan (kennismakings)leden van TC de Gieteling door Tennisschool High Five.

Tennislessen?

TC de Gieteling stelt haar baan/banen open voor haar lessende leden en blokkeert deze baan/banen tijdens de les in het afhangsysteem.

Bij TC de Gieteling worden de tennislessen verzorgd door Hester van de Meulen (High Five). Alle afspraken met betrekking tot tijd, duur, aantal lessenden per baan en kosten worden rechtstreeks met High Five gemaakt.

De enige voorwaarde: als je lest moet je (kennismakings)lid van TC de Gieteling zijn.

Op het meest recente inschrijfformulier (zie kopje tennislessen) staan de kosten en tijden voor het lopende seizoen vermeld.