Racketdagen

TC de Gieteling kent zowel een racketochtend (maandag en donderdag), een racketmiddag (woensdag) als een racketavond (vrijdag)
Het leuke aan deze racketdagen is:
- de gezelligheid en vrijblijvendheid;
- de sport: tennissen;
- de medeclubleden ontmoeten (andere technieken);
- de ontspanning en tevens de inspanning;
- van veel spelen leer je tennissen;
- het is geen verplichting om iedere vrijdag te komen;
- je bent vrij om te komen en te gaan tussen 9.00 en 12.00 uur, 15.00 en 17.00 of 19.00 en 22.00 uur;
- je hebt geen vaste partner nodig;
- op de woensdagmiddag en vrijdagavond is de kantine open;

Speciaal aanbevolen voor alle leden!

De spelregels:
  • Op welk tijdstip u komt aanlopen is niet belangrijk. Degene die nog niet heeft gespeeld krijgt altijd voorrang bij de volgende speelronde.
  • Van 9.00-9.30 of 19.00-19.30 inspeelronde. Lekker koffie drinken, even warmspelen, etc.
  • De speeltijd is een half uur, daarna wisselen. De indeling is volkomen willekeurig en zal d.m.v. het trekken van een speelkaart worden bepaald. Is er een deelnemer teveel, dan wordt de reservekaart ingezet. Diegene die deze trekt, speelt niet, maar heeft de volgende ronde voorrang op iedereen.
  • Wisselen wordt aangegeven m.b.v. een akoestisch signaal.
  • Wil je stoppen dan geef je dat gewoon aan.
  • Op vrijdag vanaf 21.30-22.00 uur vrijspelen met overblijvende deelnemers van de racketavond.