Wintercompetitie 2018-2019

02 oktober 2018

Vanaf de laatste zondag in oktober dat is zondag over een week) beginnen we weer aan de wintercompetitie.

Dames- en herendubbel (per persoon opgeven)
 Gemengd dubbel (per team opgeven of wij zoeken iemand).
 Viel eea vorig jaar tegen? Zeg het ons (alanog) maar.... Geef het dit jaar een nieuwe kans.
 7 (wellicht 8) zondagen ergens tussen 11.00 en 16.00
 Kun je niet, dan moet je in principe zelf voor vervanging zorgen.
 Twijfel je of je lid wilt blijven; GEEF JE OP. Je kunt de hele wintercompetitie meedoen.
 Oh ja, je zult 1x (een half uur na jouw wedstrijd) 1 uur bardienst lopen (dat doe je met z'n 2-en.
 Datums: 28-10, 18-11, 09-12, 13-01, 27-01, 10-02,
 10-03 finaledag
 06-01 geen wint.comp, maar nieuwjaarsreceptie.

Als je niet kunt spelen op een dag, moet je zelf voor vervanging zorgen,  waarbij we af en toe een helpende hand kunnen geven. Op de zondag zelf speel je 1x een uur per categorie.
 Kosten in totaal (incl versnapering na wedstrijd wn eindbuffet) 15 euro. Als je in 2 categorie├źn meedoet kost de 2e categorie 10 euro.

Als je inschrijft voor dames of herendubbel word je iedere zondag met iemand anders tegen andere koppels ingedeeld. Na afloop zitten we in principe met het koppel samen en wordt er een lekkernij neergezet.
 Als je gemengd dubbel wilt spelen, is dat vooralsnog wel met vaste koppels. Als jij geen heer kunt vinden en je wilt wel meedoen, kunnen wij vast wel een heer vinden.

Inschrijving via lijst in baan 7 of via email: [email protected]
Of je kunt deze mail retourneren
Doe je mee? Geef je op!