Gieteling Open 2019 - Laat je verleiden...

18 maart 2019

We staan aan de vooravond van de 9e editie van het Gieteling Open.

Dit jaar met meer teams dan ooit, meer uren ingedeeld, meer deelnemers, meer live-spektakel, ... alleen maar meer?
Ja; ook meer uitlotingen... helaas. Maar daar staan dan wel weer meer verenigingen tegenover en meer wedstrijden.

En meer is wel enorm leuk.
  • We starten op vrijdagvond (22) met meer avondwedstrijden ooit. En een geweldige band. DE ACOUSTIC TWINS
    De Acoustic Twins - Een band, die lekkere feestmuziek combineert met een geluidsniveau waarop het ook heerlijk napraten is.

• Zaterdagmiddag (23) is het tijdens de wedstrijden: HAPPY HOUR(S) (16.30-18.00) - gecombineerd met een verkorte PUBQUIZ (vanaf 16.30 uur)

• En op zondagmiddag (24) is er vanaf een uur of half vijf: BBQ
  • 's avonds aanschuiven bij het grote scherm om te kijken naar een klassieker: Nederland tegen Duitsland

• En dan op vrijdag de 29e - ingevlogen vanuit Oostenrijk speciaal voor het GO19: KEES de TROUBADOUR on Tour
  • Dat combineren we die avond met een COCKTAIL- & BIERPROEVERIJ

Genoeg om te beleven binnen in ons clubhuis; maar minstens zoveel te zien buiten op de banen van ons prachtige park.
Laat je verleiden en kom langs!!!

Klik HIER voor de wedstrijden

Rooswijkerlaan 2a